Old Fashioned

De klassieker der klassiekers

Aan de slag

Een klassieker der klassiekers: the Old Fashioned. Vaak wordt deze cocktail gemaakt met whisky en bourbon maar eigenlijk zou dit drankje met elke alcoholhoudende drank kunnen worden gemaakt.
Voeg jouw favo bourbon (andere benaming voor whisky) toe en maak hem zo helemaal eigen.

Cheers!

1.

Zet de glazen op het dienblad. Vul het glas tot de rand met ijs en gebruik een cocktail lepel om de ijsklontjes in het glas te draaien. Hierdoor zorg je voor een koud glas. Verwijder daarna de ijsklontjes en voeg 1 grote toe aan het glas.

2.

Officieel roer je nu de cocktail terwijl je de ingrediënten toevoegt. Schenk 60ml bourbon, 10ml suikersiroop en een scheutje angostura bitters in het glas.

3.

Schil een 'peel' van de sinaasappel, knijp hier een beetje in zodat de aroma's vrijkomen en voeg deze dan toe gaan het glas.

Cheers!

Recept delen:

Ingrediënten

TOP

Winkelmand 0

WISHLIST

Login

Create an account

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!

BEn jij 18 jaar of ouder?