About us

Nice to meet you!

Op de eerste zomerse dag van 2020, toen de stad weer een beetje tot leven kwam na het sluiten van alle horeca, zaten wij, Emilie & Maxime, op het terras in het zonnetje. Fantaserend over hoe leuk het zou zijn om, nu je met minder mensen op het terras kan zitten, thuis cocktailavondjes te houden.

Uit het grote aanbod op internet zelf het lekkerste recept kiezen, kan tijdrovend zijn. Maar wat als het perfecte recept, inclusief ingrediënten, bij jou thuis bezorgd wordt? En jij het alleen nog in elkaar hoeft te zetten? MiMa Amsterdam heeft zelfs een ruim aanbod aan luxe accessoires om nog meer in de mood te komen!

Het enige wat jij hoeft te doen is de Box bestellen en een bezorgdatum kiezen, MiMa Amsterdam levert de Box inclusief recepten en verse ingrediënten. Samen met je gezelschap mix je de ingrediënten tot een luxe cocktail.

 

Let the party beGin..

 

Cheers & Enjoy!

Emilie & Maxime

ACCOUNT
WISHLIST
Login
Create an account

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP

Winkelmand 0

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!

BEn jij 18 jaar of ouder?

Je bevestigt hierbij dat je 18 jaar of ouder bent en dat je de voorwaarden en privacyverklaring hebt gelezen en accepteert.

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!