Frequently Asked Questions

De Box:

Er zitten ingrediënten in de Box voor 4 of 6 cocktails. De Box is dus niet voor een bepaald aantal personen; het ligt er maar net aan hoeveel cocktails jij samen met jouw gezelschap wil gaan drinken!

Wij hebben zeker alcohol-vrije cocktails. Deze mocktailboxen met verse óf lang houdbare ingrediënten kan je vinden onder het kopje ‘mocktails’ in het menu.

Wij raden je aan de Box niet te lang te bewaren. De verse producten kan je ongeveer tussen de 4 en 14 dagen bewaren. Daarnaast is het handig om de verse kruiden, zoals de munt of rozemarijn, te bewaren in de koelkast. Het fruit kan je op de fruitschaal leggen.

Natuurlijk kan je ervoor kiezen om een deel van de Box te bewaren en een vers product te vervangen wanneer je de Box gaat gebruiken. Met andere woorden; je koopt het verse product opnieuw zodra je ziet dat jouw verse product aan vervanging toe is.

Al onze Boxen zijn gevuld met de lekkerste recepten en verse ingrediënten. De cocktails zijn allemaal vrij van dierlijke producten en daarom vegan. 

MiMa Amsterdam heeft het voorwerk al voor je gedaan. Na heel wat research en testen zijn we tot de juiste verhoudingen gekomen, die we hebben omgezet in makkelijke recepten. De lekkerste recepten worden nu samen met de verse producten geleverd.

De glazen worden er niet bijgeleverd, maar kan je hier los bestellen.

De shaker zit zeker in de Box!

Bij andere cocktails vind je een echte ‘jigger’ (maatcupje) in de Box, om de dranken goed te kunnen afmeten. Natuurlijk mag je de shaker en jigger houden.

Op dit moment verkopen wij alleen de cocktails die te vinden zijn op de website. Wel kan je altijd een email sturen naar [email protected] om jouw voorkeuren aan te geven en wie weet, zie jij jouw cocktail wel heel snel terug in ons assortiment.

Ook voor allergieën, dieetwensen of andere vragen, willen we je vragen te mailen naar bovenstaand emailadres.

De producten in de cocktailbox zijn vers voor jou ingekocht. Mocht je liever je Box langer bewaren (we dagen je uit! ;)), dan kan je ook kiezen voor de lang houdbare producten.

Bij elk product op onze website, is een foto van de Box te vinden. Daarnaast is er een lijstje met ingrediënten toegevoegd op de pagina. Zo zit er altijd een ‘jigger’ (maatcupje) bij en bij de cocktails die geshaked dienen te worden, zoals de Espresso Martini, krijg je een shaker. De glazen kan je hier bestellen.

Vergeet niet om zelf de ijsblokjes in huis te halen!

Mocht je de recepten liever in het Engels ontvangen, is dit uiteraard geen probleem! Stuur ons een berichtje op instagram of mail ons op [email protected] en wij sturen je het Engelse recept per email toe.

Op onze home page is binnenkort een testje om erachter te komen welke cocktail, inclusief verse of langer houdbare ingrediënten en een makkelijk recept, bij jou past. 

Levering:

De boxen worden door PostNL geleverd. Tijdens het afrekenen kan je aangeven op welke dag en tijdstip jij jouw Box wil ontvangen. Dit is een richtlijn en PostNL probeert voor of op het aangegeven moment de Box te leveren. Hierin zijn wij afhankelijk van PostNL. 

We raden aan om altijd een dagje eerder te kiezen dan je de Box nodig hebt, dan weet je zeker dat deze optijd is.

MiMa Amsterdam levert Boxen door heel Nederland. Daarnaast is het ook mogelijk om een Box te laten versturen naar een ander land binnen Europa.

Duurzaamheid staat hoog bij ons in het vaandel. Wij bezorgen de ingrediënten in gepaste hoeveelheden, zodat er zo min mogelijk wordt verspilt.

Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk gerecycled plastic en glas te gebruiken.

De Boxen van MiMa Amsterdam worden geleverd door Post NL. Kies het moment welke voor jou het beste uitkomt. Dan zorgen wij ervoor dat jouw cocktailbox op tijd in huis is.

Dat vinden wij erg vervelend! Stuur ons een e-mail en dan zorgen wij ervoor dat het bedrag van het missende product terug op jouw rekening wordt gestort.

Onze PostNL bezorger, zorgt er in dit geval voor dat het pakket bij de buren wordt geleverd óf dat het wordt afgegeven bij een PostNL punt. Je kunt het pakket dan op een door jou gewenst moment, zelf ophalen. Onze tip: wacht niet te lang met ophalen wanneer je voor een Box hebt gekozen met verse producten, anders bestaat de kans dat je de producten moet vervangen.

Ja zeker! De cocktailboxen van MiMa Amsterdam zijn te koop in meerdere Gall & Gall filialen in Nederland. 

Je kan de Box zeker bij ons ophalen. Je kan ons een email sturen (of DM via Instagram) om dit af te stemmen, daarnaast krijg je op dat moment ook een kortingscode om de verzendkosten te kunnen skippen. 

Specials:

MiMa Amsterdam organiseert zowel fysieke als online tastings. Een echte bartender leert jullie de fijne kneepjes van het vak. Leuk om samen met je collega’s of vrienden te doen.

Stuur ons een mailtje op [email protected] en dan zullen we kijken wat wij hierin voor jou kunnen betekenen.

Daarnaast is het ook mogelijk om een tastingbox te bestellen. Dit is een box voor 3 verschillende cocktails (elke cocktail 2 glazen). Mocht je dit willen met een ander aantal of een grotere groep, stuur ons een mailtje en wij zullen het voor je in orde maken.

MiMa Amsterdam is zeker in te huren op feesten en partijen!

Naast het opzetten van een bar en uitserveren van de lekkerste drankjes, hebben wij ook een ijskar met cocktail-geinspireerde ijsjes.

Stuur je verzoek naar [email protected] en wie weet kunnen wij jouw party voorzien van de lekkerste cocktails en ijsjes!

TOP

Winkelmand 0

Login

Create an account

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!

BEn jij 18 jaar of ouder?