Frequently Asked Questions

De Box:

Er zitten ingrediënten in de Box voor 4 of 6 cocktails. De Box is dus niet voor een bepaald aantal personen; het ligt er maar net aan hoeveel cocktails jij samen met jou gezelschap wil gaan drinken!

Wij hebben zeker alcohol-vrije cocktails. Deze mocktailboxen met verse ingrediënten kan je vinden onder het kopje ‘mocktails’ in het menu.

Wij raden je aan de Box niet te lang te bewaren. De verse producten kan je ongeveer tussen de 4 en 14 dagen bewaren. Daarnaast is het handig om de verse kruiden, zoals de munt of rozemarijn, te bewaren in de koelkast. Het fruit kan je op de fruitschaal leggen.

Natuurlijk kan je ervoor kiezen om een deel van de Box te bewaren en een vers product te vervangen wanneer je de Box gaat gebruiken. Met andere woorden; je koopt het verse product opnieuw zodra je ziet dat jouw verse product aan vervanging toe is.

Al onze Boxen zijn gevuld met de lekkerste recepten en verse ingrediënten. De cocktails zijn allemaal vrij van dierlijke producten en daarom vegan. 

MiMa Amsterdam heeft het voorwerk al voor je gedaan. Na heel wat research en testen zijn we tot de juiste verhoudingen gekomen, die we hebben omgezet in makkelijke recepten. De lekkerste recepten worden nu samen met de verse producten geleverd.

De glazen worden er niet bijgeleverd, maar kan je hier los bestellen.

De shaker zit zeker in de Box!

Bij andere cocktails vind je een echte ‘jigger’ (maatcupje) in de Box, om de dranken goed te kunnen afmeten. Natuurlijk mag je de shaker en jigger houden.

Op dit moment verkopen wij alleen de cocktails die te vinden zijn op de website. Wel kan je altijd een email sturen naar [email protected] om jouw voorkeuren aan te geven en wie weet, zie jij jouw cocktail wel heel snel terug in ons assortiment.

Ook voor allergieën, dieetwensen of andere vragen, willen we je vragen te mailen naar bovenstaand emailadres.

De producten in de cocktailbox zijn vers voor jou ingekocht. Mocht je liever je Box langer bewaren (we dagen je uit! ;)), dan kan je ook kiezen voor de lang houdbare producten.

Bij elk product op onze website, is een foto van de Box te vinden. Daarnaast is er een lijstje met ingrediënten toegevoegd op de pagina. Zo zit er altijd een ‘jigger’ (maatcupje) bij en bij de cocktails die geshaked dienen te worden, zoals de Espresso Martini, krijg je een shaker. De glazen kan je hier bestellen.

Vergeet niet om zelf de ijsblokjes in huis te halen!

Mocht je de recepten liever in het Engels ontvangen, is dit uiteraard geen probleem! Stuur ons een berichtje op instagram of mail ons op [email protected] en wij sturen je het Engelse recept per email toe.

Op onze home page is binnenkort een testje om erachter te komen welke cocktail, inclusief verse of langer houdbare ingrediënten en een makkelijk recept, bij jou past. 

Levering:

De boxen worden door onze eigen MiMa Amsterdam koerier geleverd. Tijdens het afrekenen kan je aangeven op welke dag en tijdstip jij jouw Box wil ontvangen. Zo zorgen wij ervoor dat de Box op het door jou gekozen tijdstip wordt geleverd.

MiMa Amsterdam levert Boxen in de omgeving Amsterdam (Amsterdam +20 km).

Woon je buiten onze regio maar wil je toch een Box bestellen? Geen probleem! Stuur een email naar [email protected]. Wij zullen kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

Duurzaamheid staat hoog bij ons in het vaandel. Wij bezorgen de ingrediënten in gepaste hoeveelheden, zodat er zo min mogelijk wordt verspilt.

Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk gerecycled plastic en glas te gebruiken.

We leveren bijna elke dag! Kies het moment dat voor jou het beste uitkomt. Dan zorgen wij ervoor dat jouw cocktailbox op tijd in huis is.

Komt een andere dag beter uit? Vermeld dit in de notities dan doen wij onze uiterste best om de Box op een andere dag te leveren.

Dat vinden wij erg vervelend! Stuur ons een e-mail en dan zorgen wij ervoor dat het bedrag van het missende product terug op jouw rekening wordt gestort.

Je kunt bij je bestelling aangeven of je het goed vindt als we je bestelling in dit geval bezorgen bij een van je buren. Dan zullen wij het pakket daar achterlaten zodat je het zelf gemakkelijk kan ophalen.

Dat hangt er vanaf welke bezorgtijd je kiest. Wij bezorgen bijna elke dag en de bezorgtijden kan je zelf aangeven tijdens het afrekenen.
Op deze manier kan je altijd het tijdstip kiezen welke voor jou het beste uitkomt. 

Mocht je je bezorgmoment willen wijzigen, stuur dan een email naar [email protected] MiMa Amsterdam zal er voor zorgen dat je bestelling op een andere dag bezorgd wordt.

Dan leveren wij helaas nog niet in jouw regio. Schrijf je in op onze nieuwsbrief om up-to-date te blijven van de ontwikkelingen. Het is ook mogelijk om de Box bij ons op afspraak op te halen. Stuur hiervoor een e-mail naar: [email protected]

Ja zeker! De cocktailboxen van MiMa Amsterdam zijn te koop in meerdere Gall & Gall filialen in Nederland. 

Specials:

Hier staan wij zeker voor open! Stuur ons een mailtje op [email protected] en dan zullen we kijken wat wij hierin voor jou kunnen betekenen. Daarnaast is het ook mogelijk om een tastingbox te bestellen. Dit is een box voor 3 verschillende cocktails (elke cocktail 2 glazen). Mocht je dit willen met een ander aantal of een grotere groep, stuur ons een mailtje en wij zullen het voor je in orde maken.

Ook hier staan wij voor open! Stuur je verzoek naar [email protected] en wie weet kunnen wij jouw party voorzien van de lekkerste cocktails!

TOP

Winkelmand 0

Login

Create an account

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!

BEn jij 18 jaar of ouder?