Een klassieke Negroni in een ander jasje. De Tanqueray Flor de Sevilla geeft een Spaanse touch aan deze iconische cocktail. Een bittere smaak met een licht zoete afdronk door de zest van de sinaasappels uit Sevilla.
Cheers!
Een klassieke Negroni in een ander jasje. De Tanqueray Flor de Sevilla geeft een Spaanse touch aan deze iconische cocktail. Een bittere smaak met een licht zoete afdronk door de zest van de sinaasappels uit Sevilla.
Cheers!
Vul een rocks glas met ijs (het liefst één groot ijsblok)
Vervolgens gaat de drank erbij: 25 ml Tanqueray Flor de Sevilla, 25 ml Campari of Aperol, 25 ml rode Vermouth.
Roer de vloeistoffen goed door elkaar. Dit noemen we 'stirren' en doe je het beste met een cocktaillepel. Garneer het glas met een sinaasappel 'peel'. Hoe je een peel maakt, zie je hier.