Tanqueray Flor de Sevilla Negroni

Een bittere smaak met een licht zoete afdronk door de zest van de sinaasappels uit Sevilla.

Aan de slag

Een klassieke Negroni in een ander jasje. De Tanqueray Flor de Sevilla geeft een Spaanse touch aan deze iconische cocktail. Een bittere smaak met een licht zoete afdronk door de zest van de sinaasappels uit Sevilla.

Cheers!

1.

Vul een rocks glas met ijs (het liefst één groot ijsblok)

2.

Vervolgens gaat de drank erbij: 25 ml Tanqueray Flor de Sevilla, 25 ml Campari of Aperol, 25 ml rode Vermouth.

3.

Roer de vloeistoffen goed door elkaar. Dit noemen we 'stirren' en doe je het beste met een cocktaillepel. Garneer het glas met een sinaasappel 'peel'. Hoe je een peel maakt, zie je hier.

Recept delen:

Ingrediënten

  • Tanqueray Flor de Sevilla
  • Campari of Aperol
  • Rode Vermout
  • Sinaasappel als topping
TOP
Winkelmand 0

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!
[wc_mailchimp_subscribe_discount]

BEn jij 18 jaar of ouder?

Je bevestigt hierbij dat je 18 jaar of ouder bent en dat je de voorwaarden en privacyverklaring hebt gelezen en accepteert.

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!
[wc_mailchimp_subscribe_discount]