Mimosa

Mimosa's for breakfast, wie wil dat nou niet?

Aan de slag

Mimosa’s for breakfast, wie wil dat nou niet? Een fris en fruitig drankje, welke vaak geserveerd wordt bij het ontbijt of op een dienblad tijdens een bruiloft of in de businessclass van een vliegtuig.
Het drankje, welke zonder ijs wordt genuttigd, komt uit Spanje en dankt haar naam aan de goudgele Mimosa plant. De Mimosa serveer je in een mooi champagne glas en vergeet deze niet af te toppen met een leuk sinaasappel wheel (schijfje) op de rand van je glas.

Even geen alcohol? Geen probleem! Deze cocktail is heel makkelijk te maken met alcohol-vrije champagne of cava.

Gek op fruitige cocktails die je goed bij een brunch kan serveren? Check dan ook onze Bellini!

1.

Zet de glazen klaar op een dienblad. Snij de sinaasappel in schijfjes. Let op: om een mooi patroontje te krijgen in de sinaasappel, zorg je ervoor dat je de sinaasappel snijdt terwijl het kroontje links of rechts van het mes zit.

2.

Ontkruk de gekoelde (alcohol vrije) champagne of cava. In elk glas gaat 60 ml champagne of cava.

3.

Voeg vervolgens kan de vers geperst jus d'orange worden toegevoegd. In elk glas gaat 60ml verse jus d'orange.

4.

Roer met een lepel de Mimosa door elkaar. Snij in elk sinaasappel wheel een sneetje. Prik deze nu op het glas.

Cheers!

Recept delen:

Ingrediënten

  • Vers geperste sinaasappels
  • (Alcohol vrije) cava of champagne
  • Sinaasappel
TOP
Winkelmand 0

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!
[wc_mailchimp_subscribe_discount]

BEn jij 18 jaar of ouder?

Je bevestigt hierbij dat je 18 jaar of ouder bent en dat je de voorwaarden en privacyverklaring hebt gelezen en accepteert.

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!
[wc_mailchimp_subscribe_discount]