Virgin Negroni

Hoe kan het ook anders; een cocktail die afkomstig is uit Italië!

Aan de slag

Hoe kan het ook anders; een cocktail die afkomstig is uit Italië! Hij staat bekend om zijn bitterzoete smaak, maar trap er niet in als bitter niet jouw ding is. Mocht je de smaken niet kennen, is het wellicht een beetje wennen. Typisch gevalletje ‘you hate it or you love it’. Met de juiste ingrediënten kan je ook de Negroni alcoholvrij maken, maar no worries: we behouden de juiste krachtige smaak.

Tip; serveer deze vlak voor het eten of samen met een borrelhap. De Negroni wekt namelijk honger op!

Een alternatief kan zijn de Negroni Spritz, dan voeg je ipv gin een prosecco of cava toe. Of de Aperol Spritz; iets minder droog maar wel een bittertje.

Wij serveren deze klassieke cocktail in een klassiek recht glas zonder pootje.

Cheers!

1.

Zet de glazen op een dienblad. Vul het glas met ijs, het liefst één groot blok.

2.

Vervolgens kunnen de verschillende dranken worden toegevoegd, alles in gelijke delen. Schenk 30ml Seedlip (bijv. Seedlip Grove), 30ml Lyre's Aperitif Rosso en 30ml rode Crodino. Roer met een lepel de vloeistoffen door elkaar.

3.

Schil met een dunschiller of scherpmesje de schil van de sinaasappel. Hierdoor ontstaat er een 'peel'. Knijp de peel even samen zodat de aroma's vrij komen. Voeg deze vervolgens toe aan het glas.

Cheers!

Recept delen:

Ingrediënten

  • Lyre’s Aperitif Rosso
  • Rode Crodino
  • Seedlip (bijv. Grove)
  • Sinaasappel
ACCOUNT
WISHLIST
Login
Create an account

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP

Winkelmand 0

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!

BEn jij 18 jaar of ouder?

Je bevestigt hierbij dat je 18 jaar of ouder bent en dat je de voorwaarden en privacyverklaring hebt gelezen en accepteert.

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!