Makkelijke recepten

Aan huis bezorgd

Verse ingrediënten

MiMa Amsterdam verzamelt voor jou de lekkerste verse ingrediënten

Beleving

De perfecte beleving voor een avondje thuis

Alcoholvrij cocktailpakket bestellen

Door een alcoholvrij cocktailpakket bij ons te bestellen, geniet jij van de meest smaakvolle cocktails, zonder dat je daarvan de volgende dag een kater krijgt. Ideaal, toch?! Onze alcoholvrije cocktails, ook wel mocktails genoemd, zijn net zo lekker als gewone cocktails – soms zelfs lekkerder!

Probeer een alcoholvrij cocktailpakket door deze bij ons te bestellen

Het alcoholvrije cocktailpakket dat je bij ons kunt bestellen, bevat alles voor een topavond. MiMa Amsterdam voorziet jou graag van een mocktailpakket met alles erop en eraan: wij stoppen alle benodigde, verse ingrediënten in een box. Het samenstellen van de alcoholvrije cocktails doe je vervolgens helemaal zelf, zodat je over een verse mocktail beschikt. Dat is niet alleen erg leuk om te doen, maar ook nog een heel lekker! Bestel dit ideale borrelpakket voor jezelf of geef het eens cadeau.

Ontdek de mogelijkheden

Juiste hoeveelheden

Wij bezorgen je alle ingrediënten in de juiste hoeveelheden, zodat er zo min mogelijk verspild wordt

Liever geen alcohol?

Dat kan natuurlijk ook! MiMa Amsterdam levert niet alleen de lekkerste cocktails, maar ook mocktails met verse ingrediënten.

Gepast gezelschap

Er toch een gezellige avond van maken met een gepast gezelschap? Een MiMa Amsterdam Box bevat ingrediënten voor 4 of 6 cocktails.

ACCOUNT
WISHLIST
Login
Create an account

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP
Arrow

Winkelmand 0

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!

BEn jij 18 jaar of ouder?