Makkelijke recepten

Aan huis bezorgd

Verse ingrediënten

MiMa Amsterdam verzamelt voor jou de lekkerste verse ingrediënten

Beleving

De perfecte beleving voor een avondje thuis

Een alcoholvrij cocktailpakket bestellen

Door een alcoholvrij cocktailpakket bij ons te bestellen, geniet jij van de meest smaakvolle cocktails, zonder dat je daarvan de volgende dag een kater krijgt. Ideaal, toch?! De alcoholvrije cocktails van MiMa Amsterdam, ook wel mocktails genoemd, zijn net zo lekker als gewone cocktails – soms zelfs lekkerder!

Probeer een alcoholvrij cocktailpakket door deze bij ons te bestellen

Het alcoholvrije cocktailpakket dat je bij ons kunt bestellen, bevat alles voor een topavond. Wij voorzien jou graag van een mocktailpakket met alles erop en eraan: wij stoppen alle benodigde, ingrediënten in een Box. Het samenstellen van de alcoholvrije cocktails doe je vervolgens helemaal zelf, zodat je over een verse mocktail beschikt. Dat is niet alleen erg leuk om te doen, maar ook nog eens heel lekker! Bestel dit ideale borrelpakket voor jezelf of voor een feestje. De Box is tevens erg leuk om als cadeau te geven.

Een cocktail uit een pakket, thuisbezorgd voor de feestdagen

Ontdek de mogelijkheden

Wanneer je een mocktailpakket bestelt, zorgen wij ervoor dat deze zo snel mogelijk bij jou aan huis geleverd wordt. Bij de mocktailbox die bij jou thuisbezorgd wordt, krijg je ook nog een flyer met daarop een QR-code. Door deze code te scannen zet je eenvoudig de juiste muziek aan, die helemaal past bij de stemming die je wilt creëren tijdens jouw mocktailavond. Bestel jouw Box in onze webshop. Heb je nog vragen over een alcoholvrij cocktailpakket dat je wilt bestellen of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via [email protected].

Juiste hoeveelheden

Wij bezorgen je alle ingrediënten in de juiste hoeveelheden, zodat er zo min mogelijk verspild wordt

Liever geen alcohol?

Dat kan natuurlijk ook! MiMa Amsterdam levert niet alleen de lekkerste cocktails, maar ook mocktails met verse ingrediënten.

Gepast gezelschap

Er toch een gezellige avond van maken met een gepast gezelschap? Een MiMa Amsterdam Box bevat ingrediënten voor 4 of 6 cocktails.

TOP
Winkelmand 0

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!

BEn jij 18 jaar of ouder?

Je bevestigt hierbij dat je 18 jaar of ouder bent en dat je de voorwaarden en privacyverklaring hebt gelezen en accepteert.

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!