Makkelijke recepten

Aan huis bezorgd

Verse ingrediënten

MiMa Amsterdam verzamelt voor jou de lekkerste verse ingrediënten

Beleving

De perfecte beleving voor een avondje thuis

Een borrelpakket met cocktails bestellen

Wil jij graag een echt speciaal borrelpakket in huis halen, dan kies je er natuurlijk voor om cocktails te bestellen bij MiMa Amsterdam. Als specialist beschikken we over een ruim aanbod aan heerlijke cocktails en mocktails. Zo creëer jij een goede start voor een sfeervolle avond, door samen cocktails te maken.

Een borrelpakket vol cocktails bestellen

Wanneer jij binnenkort een cocktailavond of speciaal evenement wilt organiseren met vrienden of familie, wil je uiteraard wel iets lekkers in huis halen. En wat is er dan leuker om zélf de cocktails te maken? Daarom bestel je bij ons alle verse of houdbare ingrediënten en producten die nodig zijn om jouw favoriete cocktails te shaken. Van Espresso Martini’s tot aan Sangria: je vindt het bij ons allemaal. Zelfs alcoholvrije cocktails zijn voor ons geen probleem! Wij leveren een complete ingrediëntenbox om een cocktailavond te houden waarbij gezelligheid centraal staat. Wil je graag een borrelpakket met cocktails bij ons bestellen, maar vind je het lastig om te kiezen? Ga dan voor een Tasting Box en laat jezelf verrassen!

Plaats eenvoudig jouw bestelling

Of je nu op zoek bent naar een standaardcocktail, een seizoensgebonden variant, een mocktail of een unieke variant: bij ons vind je de perfecte cocktail! Kies jouw borrelpakket met cocktails naar keuze en start met bestellen. Bovendien krijg je bij jouw pakket een flyer met een QR-code geleverd. Door deze code te scannen, kun je een playlist afspelen op, die past bij jouw cocktail. Hier lees je ook alles over onze werkwijze. Heb je verder nog vragen of wil je direct een offerte aanvragen? Benader ons dan via [email protected].

Juiste hoeveelheden

Wij bezorgen je alle ingrediënten in de juiste hoeveelheden, zodat er zo min mogelijk verspild wordt

Liever geen alcohol?

Dat kan natuurlijk ook! MiMa Amsterdam levert niet alleen de lekkerste cocktails, maar ook mocktails met verse ingrediënten.

Gepast gezelschap

Er toch een gezellige avond van maken met een gepast gezelschap? Een MiMa Amsterdam Box bevat ingrediënten voor 4 of 6 cocktails.

TOP
Winkelmand 0

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!

BEn jij 18 jaar of ouder?

Je bevestigt hierbij dat je 18 jaar of ouder bent en dat je de voorwaarden en privacyverklaring hebt gelezen en accepteert.

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!