Business

Door de luxe uitstraling van zowel de cocktail- als mocktailboxen van MiMa Amsterdam, is de Box niet alleen een cadeautje om te krijgen maar ook om te geven!
Jouw relaties of personeel blij maken met een gepersonaliseerd cadeau? Zelf een cocktail samenstellen of een keuze maken uit ons gevarieerde aanbod? MiMa Amsterdam denkt graag met je mee en samen kijken we naar de mogelijkheden.
Door het aanvraagformulier hieronder in te vullen, vraag je een offerte aan. Wij nemen graag binnen 2 werkdagen contact met je op.

Naast het leveren van cocktailboxen, is MiMa Amsterdam ook actief op privé gelegenheden, zakelijke bijeenkomst of evenementen. Zo verzorgen wij de drankjes en nemen graag je zorgen uit handen. We regelen de bar en schenken (alcoholvrije) cocktails.

Wist je dat MiMa Amsterdam ook de lekkerste, alcoholvrije ijsjes maakt? Onze home-made ‘popsicles’ zijn geïnspireerd op onze cocktails en daarom een groot succes!
Meer informatie ontvangen? Vul hieronder het contactformulier in en we nemen graag contact met je op.

Merken waar MiMa Amsterdam aan heeft geleverd

TOP
Winkelmand 0

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!

BEn jij 18 jaar of ouder?

Je bevestigt hierbij dat je 18 jaar of ouder bent en dat je de voorwaarden en privacyverklaring hebt gelezen en accepteert.

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!