Makkelijke recepten

Aan huis bezorgd

Verse ingrediënten

MiMa Amsterdam verzamelt voor jou de lekkerste verse ingrediënten

Beleving

De perfecte beleving voor een avondje thuis

Cocktails maken op jouw bedrijfsfeest

Wil je graag met jouw collega’s cocktails maken op het bedrijfsfeest? MiMa Amsterdam heeft verschillende cocktailpakketten die je makkelijk online bestelt. Je kunt op een fijne manier werken aan de relatie met je collega’s. Laat de dagelijkse werkzaamheden even achter je laten wanneer je zelf cocktails aan het maken bent op het bedrijfsfeest. Je leert er ook nog eens veel van. Zo maak je nog een indruk op je vrienden na het feest.

Een unieke ervaring delen met je collega’s door cocktails te maken op het bedrijfsfeest

Wanneer je een unieke manier zoekt om een bedrijfsfeest te organiseren, dan kies je ervoor om zelf cocktails te maken bij de borrel. Klinkt dit als veel werk? Dat is het helemaal niet! Bij ons bestel je een cocktailpakket met alleen maar verse ingrediënten. We bieden ook verschillende luxe cocktailaccessoires! Je hebt de keuze uit verschillende smaken. We weten zeker dat er iets voor jouw bedrijfsfeest tussen zit. Wil je graag een Pornstar Martini maken? Of wil je liever een Aperol Spritz maken? Het is natuurlijk ook mogelijk om voor allebei te kiezen!  

Een cocktail uit een pakket, thuisbezorgd voor de feestdagen

Bestel online en wij verzenden het naar jouw adres

Bestel direct online een pakket voor jouw bedrijfsfeest. Wij zorgen dat het meteen naar jouw bedrijf wordt gestuurd. We leveren in heel Europa. Wacht niet langer en geef jouw collega’s een onvergetelijke ervaring en laat ze zelf cocktails maken op het bedrijfsfeest. Wil je meer weten over onze cocktailpakketten of wil je een offerte ontvangen? Vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar [email protected].

Juiste hoeveelheden

Wij bezorgen je alle ingrediënten in de juiste hoeveelheden, zodat er zo min mogelijk verspild wordt

Liever geen alcohol?

Dat kan natuurlijk ook! MiMa Amsterdam levert niet alleen de lekkerste cocktails, maar ook mocktails met verse ingrediënten.

Gepast gezelschap

Er toch een gezellige avond van maken met een gepast gezelschap? Een MiMa Amsterdam Box bevat ingrediënten voor 4 of 6 cocktails.

TOP
Winkelmand 0

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!

BEn jij 18 jaar of ouder?

Je bevestigt hierbij dat je 18 jaar of ouder bent en dat je de voorwaarden en privacyverklaring hebt gelezen en accepteert.

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!