Makkelijke recepten

Aan huis bezorgd

Verse ingrediënten

MiMa Amsterdam verzamelt voor jou de lekkerste verse ingrediënten

Beleving

De perfecte beleving voor een avondje thuis

Drankjes voor de borrel

Bij MiMa Amsterdam heb je de keuze uit verschillende drankjes voor bij de borrel. We bieden handige cocktailpakketten aan met verschillende smaken. Je bestelt ze makkelijk online en krijgt ze direct aan huis geleverd. Zo heb je gegarandeerd een gezellige avond met je vrienden of je familie. Je hoeft niet meer op zoek te gaan naar lekkere recepten, maar krijgt alles wat je nodig hebt om cocktails te maken in een pakket aan huis geleverd. Volg de instructies en geniet van de ervaring.

Drankjes voor bij de borrel voor echte cocktailliefhebbers

Voor de cocktailliefhebbers hebben we altijd een pakket dat bij jouw smaak past. Of je nu klassieke of moderne cocktails als drankjes bij de borrel wilt maken, je vindt het in onze webshop. Heb je een Box besteld? Wij vertellen je precies wat je moet doen. Je krijgt de verse of houdbare ingrediënten, een maatcupje (of jigger) en een shaker als deze nodig is voor het recept. Minimale moeite voor een maximale smaaksensatie en belevenis. Kies uit onder andere de volgende drankjes voor bij de borrel:

Wil je liever alcoholvrije cocktails maken? Ook dan heb je meer dan genoeg keuze uit lekkere drankjes voor bij de borrel!

Een cocktail uit een pakket, thuisbezorgd voor de feestdagen

Plaats de bestelling en geniet snel van je cocktails

Wil je binnenkort genieten van de lekkerste drankjes bij jouw borrel? Bestel dan direct een handig cocktailpakket en de bijbehorende luxe accessoires bij ons en wij bezorgen bij jou thuis. We bezorgen binnen twee tot drie werkdagen binnen heel Nederland. Ook voor de feestdagen bezorgen we unieke cocktailpakketten bij je thuis. Heb je nog vragen over onze producten of wil je een offerte ontvangen voor grotere bestellingen? Neem dan contact met ons op via [email protected].

Juiste hoeveelheden

Wij bezorgen je alle ingrediënten in de juiste hoeveelheden, zodat er zo min mogelijk verspild wordt

Liever geen alcohol?

Dat kan natuurlijk ook! MiMa Amsterdam levert niet alleen de lekkerste cocktails, maar ook mocktails met verse ingrediënten.

Gepast gezelschap

Er toch een gezellige avond van maken met een gepast gezelschap? Een MiMa Amsterdam Box bevat ingrediënten voor 4 of 6 cocktails.

TOP
Winkelmand 0

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!

BEn jij 18 jaar of ouder?

Je bevestigt hierbij dat je 18 jaar of ouder bent en dat je de voorwaarden en privacyverklaring hebt gelezen en accepteert.

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!