Makkelijke recepten

Aan huis bezorgd

Verse ingrediënten

MiMa Amsterdam verzamelt voor jou de lekkerste verse ingrediënten

Beleving

De perfecte beleving voor een avondje thuis

Waan je op een festival en ga zelf cocktails maken

Bezoek je regelmatig een festival en wil je zelf ook eens je eigen cocktails maken, die je daar zo vaak hebt gedronken? MiMa Amsterdam biedt handige cocktailpakketten aan met duidelijke uitleg over hoe je deze drankjes zelf maakt! Je waant je zo op een festival wanneer je deze cocktails zelf gaat maken!

Op een festival laat je het doen, nu kun je zelf cocktails maken

Wanneer je naar een festival gaat, betaal je een ander altijd om jouw cocktails te maken. Bestel je een borrelpakket bij ons? Dan kun je dit nu makkelijk zelf doen. In een handomdraai heb je de lekkerste drankjes voor jouw borrel en waan je je op een festival. Wil je een makkelijke Espresso Martini maken? Of liever een Pornstar Martini? Ook als je liever alcoholvrij drinkt, hebben we handige mocktailpakketten voor je. Je bestelt een cocktailpakket in onze webshop en wij laten deze bezorgen bij jou aan huis. Jij hoeft alleen voor de glazen en het ijs te zorgen!

Een cocktail uit een pakket, thuisbezorgd voor de feestdagen

Bestel direct en je maakt de lekkerste cocktails thuis

Wil je liever een compleet pakket? Dan kun je bij ons ook de glazen bestellen! We leveren duidelijke recepten bij onze Boxen. Nu hoef je niet eens meer een festival te bezoeken om te genieten van de lekkerste cocktails; je kunt ze nu zelf thuis maken. In de Box vind je ook flyer met een QR-code. Scan de code en je krijgt direct de beste Spotify-playlists die bij de gekozen cocktails passen. Heb je nog vragen over onze producten? Stuur ons een e-mail via [email protected].

Juiste hoeveelheden

Wij bezorgen je alle ingrediënten in de juiste hoeveelheden, zodat er zo min mogelijk verspild wordt

Liever geen alcohol?

Dat kan natuurlijk ook! MiMa Amsterdam levert niet alleen de lekkerste cocktails, maar ook mocktails met verse ingrediënten.

Gepast gezelschap

Er toch een gezellige avond van maken met een gepast gezelschap? Een MiMa Amsterdam Box bevat ingrediënten voor 4 of 6 cocktails.

TOP
Winkelmand 0

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!

BEn jij 18 jaar of ouder?

Je bevestigt hierbij dat je 18 jaar of ouder bent en dat je de voorwaarden en privacyverklaring hebt gelezen en accepteert.

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!