Champagne cocktail met perzik & elderflower

Deze heerlijke champagne cocktail lijkt misschien zomers, maar niets is minder waar.

Aan de slag

Cheers! Proosten doen we niet alleen op Oud & Nieuw, maar met elke belangrijke en feestelijke gebeurtenis. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van een huis, het behalen van een mooi doel of een nieuwe baan.

Wij hebben tal van recepten voor deze feestelijke gebeurtenis want wij houden ervan om de successen te vieren en het leven te omarmen!

Deze heerlijke champagne cocktail lijkt misschien zomers, maar niets is minder waar. Fris maar krachtig van smaak. In de zomer combineer je ‘m met een lichte, fruitige champagne. De perfecte champagne soort hiervoor is de Demi-sec. Maar in de winter juist met een kruidige, wat zwaardere champagne, zoals een Brut.

1.

Zet de champagne glazen op een dienblad. Verdeel de champagne over de glazen.

Tip: hou het glas schuin terwijl je de champagne inschenkt. Hierdoor krijg je minder schuim in het glas.

Tip: deze cocktail is ook heel makkelijk te veranderen in een virgin door alcoholvrije champagne te gebruiken.

2.

Snij de perzik in partjes. Elke perzik kan je verdelen in 6 partjes. Hoe je dit doet? Zie je op onze instructievideo-pagina.

Voeg aan elk glas een eetlepel vlierbessensiroop (elderflower) toe. Wij gebruiken deze van Monin maar je hebt ook hele goede varianten uit de supermarkt.

Top het glas af met een takje tijm. Cheers!

Recept delen:

Ingrediënten

TOP
Arrow

Winkelmand 0

ACCOUNT
WISHLIST
Login
Create an account

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!

BEn jij 18 jaar of ouder?