Virgin Mojito

Een Cubaanse cocktail en een echte klassieker: de Mojito!

Aan de slag

Een Cubaanse cocktail en een echte klassieker: de Mojito! Who needs alcohol if you can have a Virgin Mojito? De Virgin Mojito is een mocktail van kruidige gingerbeer van Fever-Tree, rietsuiker, limoensap en verse munt. Een heerlijke verfrissende combinatie!

Mojado, waar het woord van is afgeleid betekent ‘nat’. En natuurlijk is de Mojito ook te mixen met extra fruitsoorten voor nog meer diepte, zoals aardbeien (Strawberry Mojito), sinaasappel of passievrucht. Ben je de Mojito een beetje beu? Kunnen we ons bijna niet voorstellen, maar vervang dan eens het bruiswater voor een alcohol-vrije prosecco of champagne, waarna je een heerlijke Virgin Mojito Royaal op tafel zet om je gasten mee te verrassen.

1.

Zet de glazen op een dienblad. Wij gebruiken stoere long drink glazen. Knijp in ieder glas een halve limoen uit en voeg hierbij 2 theelepels rietsuiker.

2.

Rits de muntblaadjes van het takje en voeg deze toe aan het glas. Kneus met een lepel of vijzel de munt samen met het limoensap en de suiker, in het glas.

3.

Vul het glas voor de helft met gecrushed ijs. Roer het geheel. Voeg 130ml ginger beer toe aan het glas. Top het glas af met een takje munt en een schijfje (wheel) of partje limoen.

Cheers!

Recept delen:

Ingrediënten

  • Limoen
  • Munt
  • Rietsuiker
  • Ginger beer (bijvoorbeeld London Essence ginger beer of Fever Tree ginger beer)
TOP
Winkelmand 0

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!

BEn jij 18 jaar of ouder?

Je bevestigt hierbij dat je 18 jaar of ouder bent en dat je de voorwaarden en privacyverklaring hebt gelezen en accepteert.

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!