Makkelijke recepten

Aan huis bezorgd

Verse ingrediënten

MiMa Amsterdam verzamelt voor jou de lekkerste verse ingrediënten

Beleving

De perfecte beleving voor een avondje thuis

Maak een verse cocktail door een Box te bestellen

Wanneer je fan bent van een verse cocktail, dan kun je een unieke Box bestellen bij MiMa Amsterdam. Wij versturen alles wat je nodig hebt om een verse cocktail te maken in een Box. Deze wordt waar dan ook in Nederland afgeleverd op het door jou opgegeven adres. Kies uit een van de vele cocktails in ons assortiment en zorg met één druk op de knop dat jij alle ingrediënten voor een gezellige avond in huis hebt.

Alles om een verse cocktail te maken is in één Box te bestellen

Wanneer je bij ons een Box gaat bestellen, versturen we alle ingrediënten voor de cocktail die jij het lekkerst vindt. Wij laten de Box op het door jou doorgegeven adres leveren. Hiermee kun jij gezellig met je vrienden, collega’s of familieleden een cocktailavond houden. Gezelligheid staat centraal bij ons. Wanneer je jouw cocktailpakket van ons thuisbezorgd krijgt, ontvang je er ook een flyer met daarop een QR-code bij. Scan deze code met je telefoon en je krijgt direct een afspeellijst op Spotify met de beste muziek die past bij jouw cocktailavond. Geniet van de muziek en waan je op een festival! Bekijk gerust onze werkwijze om erachter te komen hoe wij jou de optimale cocktailexperience bieden en hoe je een Box kunt bestellen met verse of houdbare ingrediënten voor een superlekkere cocktail.

Een cocktail uit een pakket, thuisbezorgd voor de feestdagen

Welke Box ga jij bestellen om je verse cocktail te maken?

Als je graag een verse cocktail maken, bestel dan meteen een Box in onze webshop. Weet je niet wat te kiezen? Dan is onze tastingbox interessant, omdat het hierbij een verrassing is wat je krijgt. Ben je een liefhebber van Disaronno Frizz of een Espresso Martini? Deze overheerlijke cocktails bieden wij zeker aan! Zoek dus jouw favoriete cocktailpakket uit en wij zorgen dat er een Box vol met verse of houdbare ingrediënten bij jou thuis wordt bezorgd. Ga je binnenkort naar een verjaardag? Geef het cocktailpakket dan cadeau.

Laat een Box voor cocktails bij jou thuis bezorgen

Geniet van een superlekkere verse cocktail en start met bestellen van een Box in onze webshop. Wij zorgen dat jouw handige cocktailpakket snel wordt thuisbezorgd. Je kunt ook meteen onze luxe cocktailaccessoires bestellen voor een complete ervaring. Wil je een offerte aanvragen of heb je nog vragen over onze werkwijze rondom het bestelproces? Stuur dan een e-mail naar [email protected] of vul ons contactformulier in.

Juiste hoeveelheden

Wij bezorgen je alle ingrediënten in de juiste hoeveelheden, zodat er zo min mogelijk verspild wordt

Liever geen alcohol?

Dat kan natuurlijk ook! MiMa Amsterdam levert niet alleen de lekkerste cocktails, maar ook mocktails met verse ingrediënten.

Gepast gezelschap

Er toch een gezellige avond van maken met een gepast gezelschap? Een MiMa Amsterdam Box bevat ingrediënten voor 4 of 6 cocktails.

TOP
Winkelmand 0

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!

BEn jij 18 jaar of ouder?

Je bevestigt hierbij dat je 18 jaar of ouder bent en dat je de voorwaarden en privacyverklaring hebt gelezen en accepteert.

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!