Makkelijke recepten

Aan huis bezorgd

Verse ingrediënten

MiMa Amsterdam verzamelt voor jou de lekkerste verse ingrediënten

Beleving

De perfecte beleving voor een avondje thuis

Cocktails voor evenementen

Wil jij de lekkerste cocktails bestellen voor bepaalde evenementen? Laat jouw gasten genieten van martini’s en MiMa’s Delight’s en maak jouw evenement tot een waar succes. Wanneer je graag cocktails wilt bestellen, zit je bij MiMa Amsterdam helemaal goed. Wij nemen voldoende ingrediënten mee naar jouw evenement voor de lekkerste cocktails.

Verse cocktails speciaal voor evenementen

Wat is een feestje zonder de nodige drankjes? Je wilt natuurlijk dat jouw gasten het naar hun zin hebben en daar hoort een smaakvol drankje bij. Pak daarom uit met onze cocktails voor evenementen. Wij hebben de lekkerste ingrediënten gecombineerd en gebundeld in een Box waarin verschillende overheerlijke cocktails zitten. Deze Box zit vol verse ingrediënten die jouw drankje een succes maken! Mix al de ingrediënten, volgens het meegeleverde recept, eenvoudig zelf door elkaar en je serveert in een handomdraai al verse cocktails! Heb je geen shaker of maatcupje om handen? Dit is geen probleem. Deze worden meegeleverd in de Box. Organiseer je een groot evenement? We bieden ook opties om cocktails te maken op festivals!

Een cocktail uit een pakket, thuisbezorgd voor de feestdagen

Bestel de gewenste cocktails

Ben je benieuwd geworden naar de cocktails die wij voor evenementen leveren? Bekijk ons uitgebreide aanbod met cocktails en mocktails om inspiratie op te doen. Maak van jouw evenement een onvergetelijke avond en bestel jouw pakket via onze website. Hier lees je ook alles over onze werkwijze. Heb je verder nog vragen of wil je direct een offerte aanvragen? Benader ons dan via [email protected].

Juiste hoeveelheden

Wij bezorgen je alle ingrediënten in de juiste hoeveelheden, zodat er zo min mogelijk verspild wordt

Liever geen alcohol?

Dat kan natuurlijk ook! MiMa Amsterdam levert niet alleen de lekkerste cocktails, maar ook mocktails met verse ingrediënten.

Gepast gezelschap

Er toch een gezellige avond van maken met een gepast gezelschap? Een MiMa Amsterdam Box bevat ingrediënten voor 4 of 6 cocktails.

TOP
Winkelmand 0

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!

BEn jij 18 jaar of ouder?

Je bevestigt hierbij dat je 18 jaar of ouder bent en dat je de voorwaarden en privacyverklaring hebt gelezen en accepteert.

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!