Makkelijke recepten

Aan huis bezorgd

Verse ingrediënten

MiMa Amsterdam verzamelt voor jou de lekkerste verse ingrediënten

Beleving

De perfecte beleving voor een avondje thuis

Een cocktail uit een pakket, thuisbezorgd voor de feestdagen

Als je graag een cocktail drinkt met familie of vrienden, is het ideaal dat je deze thuisbezorgd krijgt met de feestdagen. Tijdens deze dagen staat alles in het teken van gezelligheid. Hier hoort een lekker hapje en drankje ook bij en wat is nu lekkerder dan genieten van een cocktail tijdens de feestdagen? MiMa Amsterdam biedt jou de mogelijkheid aan om te genieten van heerlijke cocktails voor de feestdagen. Wij bezorgen deze ook nog bij je thuis, dus je hoeft hier je huis niet voor te verlaten. Ideaal toch?

Geniet van een lekkere cocktail die wordt thuisbezorgd en drink deze tijdens de feestdagen

Wij bieden diverse verse cocktailboxen aan. Je zoekt een cocktail uit, geeft aan wanneer je deze het liefst thuisbezorgd krijgt en voilà: je bent klaar voor de feestdagen! Je krijgt van ons alle ingrediënten om jouw eigen cocktails voor de feestdagen samen te stellen. Samen maken jullie gezellig dé perfecte cocktail voor de feestdagen. Om in de juiste mood te komen, krijg je bij jouw cocktailbox ook een QR-code, waarmee je een chill muziekje opzet op Spotify. Zo creëer je een gezellige, feestelijke sfeer in huis.

Keuze tussen diverse cocktails voor de feestdagen

Welke cocktails voor de feestdagen wil jij laten bezorgen? Je hebt onder andere de keuze uit:

Plaats jouw bestelling online

Wil jij graag lekkere cocktails in de hand hebben als je met je familie of vrienden proost tijdens de feestdagen? Of tijdens een ander evenement? Plaats dan een bestelling in onze webshop. Wij zorgen ervoor dat het cocktailpakket snel bij jou wordt thuisbezorgd, zodat je helemaal klaar bent voor de feestdagen. Wil je graag een grote bestelling doen en daarom een offerte aanvragen, of heb je nog andere vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected] of vul ons contactformulier in. Happy holidays!

Juiste hoeveelheden

Wij bezorgen je alle ingrediënten in de juiste hoeveelheden, zodat er zo min mogelijk verspild wordt

Liever geen alcohol?

Dat kan natuurlijk ook! MiMa Amsterdam levert niet alleen de lekkerste cocktails, maar ook mocktails met verse ingrediënten.

Gepast gezelschap

Er toch een gezellige avond van maken met een gepast gezelschap? Een MiMa Amsterdam Box bevat ingrediënten voor 4 of 6 cocktails.

ACCOUNT
WISHLIST
Login
Create an account

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP
Arrow

Winkelmand 0

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!

BEn jij 18 jaar of ouder?

Je bevestigt hierbij dat je 18 jaar of ouder bent en dat je de voorwaarden en privacyverklaring hebt gelezen en accepteert.

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!