Makkelijke recepten

Aan huis bezorgd

Verse ingrediënten

MiMa Amsterdam verzamelt voor jou de lekkerste verse ingrediënten

Beleving

De perfecte beleving voor een avondje thuis

Favoriete cocktail thuisbezorgd voor de feestdagen

Als je graag een cocktail drinkt met familie of vrienden, is het ideaal dat je deze thuisbezorgd krijgt met de feestdagen. Tijdens deze dagen staat alles in het teken van gezelligheid. Hier hoort een lekker hapje en drankje ook bij en wat is nu lekkerder dan genieten van een cocktail tijdens de feestdagen? MiMa Amsterdam biedt jou de mogelijkheid aan om te genieten van heerlijke cocktails voor de feestdagen. Wij versturen deze naar de gewenste locatie, dus je hoeft hier je huis niet voor te verlaten.

Geniet van een lekkere cocktail die wordt thuisbezorgd en drink deze tijdens de feestdagen

Wij bieden diverse houdbare en verse cocktailboxen aan. Je zoekt een cocktail uit, geeft aan wanneer je deze het liefst thuisbezorgd krijgt en voilà: je bent klaar voor de feestdagen met heerlijke drankjes voor de borrel! Je krijgt van ons alle ingrediënten om jouw eigen cocktails voor de feestdagen samen te stellen. Samen maken jullie gezellig dé perfecte cocktail voor de feestdagen. Om in de juiste mood te komen, krijg je bij jouw cocktailbox ook een flyer met een QR-code, waarmee je – na het scannen van de code – passende muziek opzet. Zo creëer je eenvoudig een gezellige, feestelijke sfeer in huis.

Een cocktail uit een pakket, thuisbezorgd voor de feestdagen

Keuze tussen diverse cocktails voor de feestdagen

Welke cocktails voor de feestdagen wil jij laten bezorgen? Je hebt onder andere de keuze uit:

De keuze is reuze, waardoor je gegarandeerd een overheerlijke cocktail vind die ideaal is voor bij de feestdagen én met het gemak dat deze wordt thuisbezorgd.

Plaats jouw bestelling online

Wil jij graag lekkere cocktails in de hand hebben als je met je familie of vrienden proost tijdens de feestdagen? Of tijdens een ander evenement? Plaats dan een bestelling in onze webshop. Wij zorgen ervoor dat het pakket met jouw favoriete cocktail snel bij jou wordt thuisbezorgd, zodat je helemaal klaar bent voor de feestdagen. Wil je graag een grote bestelling doen en daarom een offerte aanvragen, of heb je nog andere vragen? Stuur dan een e-mail naar [email protected]. Happy holidays!

Juiste hoeveelheden

Wij bezorgen je alle ingrediënten in de juiste hoeveelheden, zodat er zo min mogelijk verspild wordt

Liever geen alcohol?

Dat kan natuurlijk ook! MiMa Amsterdam levert niet alleen de lekkerste cocktails, maar ook mocktails met verse ingrediënten.

Gepast gezelschap

Er toch een gezellige avond van maken met een gepast gezelschap? Een MiMa Amsterdam Box bevat ingrediënten voor 4 of 6 cocktails.

TOP
Winkelmand 0

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!

BEn jij 18 jaar of ouder?

Je bevestigt hierbij dat je 18 jaar of ouder bent en dat je de voorwaarden en privacyverklaring hebt gelezen en accepteert.

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!