Aan de slag

Bellini Bellini! Een zomerse favoriet uit Italië. Het verhaal gaat de rondte dat de bedenken van het drankje, de Bellini heeft vernoemd naar een Italiaanse schilder genaamd Giovanni Bellini omdat de cocktail hem zo deed denken aan de kleur van zijn schilderijen.
Of dit echt zo is, durven wij niet te zeggen, maar het Venetiaanse drankje doet je dit verhaal ook direct vergeten. Probeer hier maar eens vanaf te blijven tijdens die heerlijke lunch in de tuin tijdens een van de eerste zomerse ochtenden van het jaar.

Om een partje te snijden, raden we je vooral aan om ons filmpje erbij te pakken.

Cheers!

1.

Zet de glazen op een dienblad. Snij twee perziken in tweeën en haal de pit er tussen uit. Voeg de perziken toe aan de blender en zet deze aan tot er een dikke vloeistof ontstaat.

2.

De perzik puree kan 20 min koelen in de vriezer, tot deze net niet bevroren is. Snij de extra perzik in partjes. Wil je weten hoe je dit makkelijk kan doen? Bekijk onze instructievideo!

3.

Verdeel de puree over de glazen. Voeg daarna 100ml prosecco toe aan het glas. Roer de cocktail voorzichtig door met een lepel.

Als garnering, rijg je de perzik-partjes aan een cocktailprikker en leg je deze op de rand van het glas.

Cheers!

Recept delen:

Ingrediënten

  • 3 perziken per 4 personen
  • Prosecco
TOP
Winkelmand 0

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!

BEn jij 18 jaar of ouder?

Je bevestigt hierbij dat je 18 jaar of ouder bent en dat je de voorwaarden en privacyverklaring hebt gelezen en accepteert.

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!