Dry Martini

Martini - shaken not stirred. Kennen we natuurlijk van de klassieker James Bond!

Aan de slag

Martini – shaken not stirred. Kennen we natuurlijk van de klassieker James Bond! Het verschil tussen shaken en stirred? Shaken betekent alle ingrediënten samen brengen in de shaker en dan uitschenken uit de shaker (eventueel met behulp van een strainer, om ervoor te zorgen dat pulp of het overige ijs, niet in het glas terecht komt). Stirred is de ingrediënten samenbrengen in een glas of shaker en met een cocktaillepel de vloeistoffen mengen door te roeren.

Onze Martini is shaken, maar heb je geen shaker kan je natuurlijk een stirred Martini maken of neem een kijkje bij onze shakers!

1.

Zet de Martini glazen (glazen op een pootje) op een dienblad. Vul de shaker voor 2/3 met ijsblokjes.

2.

Voeg voor elk glas 75ml gin en 15ml vermouth toe aan de shaker. Shake hard tot de shaker koud aanvoelt, weet je niet hoe je moet shaker? Check onze instructievideo!

3.

Verdeel de vloeistof over de glazen. Gebruik een strainer om ervoor te zorgen dat het overige ijs niet in het glas komt! Top het glas af met een citroen peel (schil) of een olijf op een sate prikker.

Recept delen:

Ingrediënten

  • Gin
  • Vermouth
  • Olijf of citroen als garnering
ACCOUNT
WISHLIST
Login
Create an account

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP

Winkelmand 0

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!

BEn jij 18 jaar of ouder?

Je bevestigt hierbij dat je 18 jaar of ouder bent en dat je de voorwaarden en privacyverklaring hebt gelezen en accepteert.

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!