Strawberry Daiquiry

De Daiquiry wordt in verschillende smaken op de markt gebracht; frozen, banana of met aardbei. 

Aan de slag

Officieel is het drankje ontstaan in een glas met veel crushed ice erin. Door suiker en limoensap over het ijs te schenken en af te toppen met rum, om vervolgens te roeren met een lepel, werd de Daiquiry een succes. In de loop der tijd is het gebruiken van de shaker de manier waarop de cocktail wordt gemaakt.

De Daiquiry wordt in verschillende smaken op de markt gebracht; frozen, banana of met aardbei.
Nowadays, shaken we de cocktail met ijs en de vaste ingrediënten. Maar om een twist te creëren, kan je de ingrediënten ook in de blender gooien met ijs (frozen) of voeg je een fruitsoort toe aan de ingrediënten.

1.

Zet de glazen op een dienblad. Gebruik voor dit recept een blender (of mixer) of shaker.

2.

Voeg per glas 60ml rum, 1 theelepel rietsuiker, het sap van een halve limoen en 2 handjes aardbeien toe aan de shaker. Vul de shaker tot 3/4 vol met geschaafd ijs.
Shake it baby! Schud de shaker hard tot er een mooie vloeibare cocktail ontstaat.

Gebruik je een blender? In dit geval krijg je iets meer een 'frozen' Strawberry Daiquiry. Je voegt dan alle ingredienten samen en blend het geheel net zo lang tot er een dikkere, vloeibare cocktail ontstaat.

Cheers!

3.

Geen alcohol? Vervang dan de rum voor 40ml ananassap!

Recept delen:

Ingrediënten

  • Rum (bijvoorbeeld de donkere rum van Havana Club)
  • Rietsuiker
  • Limoensap
  • (Diepvries) aardbeien
TOP
Winkelmand 0

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!
[wc_mailchimp_subscribe_discount]

BEn jij 18 jaar of ouder?

Je bevestigt hierbij dat je 18 jaar of ouder bent en dat je de voorwaarden en privacyverklaring hebt gelezen en accepteert.

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!
[wc_mailchimp_subscribe_discount]