Strawberry Daiquiry

De Daiquiry wordt in verschillende smaken op de markt gebracht; frozen, banana of met aardbei. 

Aan de slag

Officieel is het drankje ontstaan in een glas met veel crushed ice erin. Door suiker en limoensap over het ijs te schenken en af te toppen met rum, om vervolgens te roeren met een lepel, werd de Daiquiry een succes. In de loop der tijd is het gebruiken van de shaker de manier waarop de cocktail wordt gemaakt.

De Daiquiry wordt in verschillende smaken op de markt gebracht; frozen, banana of met aardbei.
Nowadays, shaken we de cocktail met ijs en de vaste ingrediënten. Maar om een twist te creëren, kan je de ingrediënten ook in de blender gooien met ijs (frozen) of voeg je een fruitsoort toe aan de ingrediënten.

1.

Zet de glazen op een dienblad. Gebruik voor dit recept een blender (of mixer) of shaker.

2.

Voeg per glas 60ml rum, 1 theelepel rietsuiker, het sap van een halve limoen en 2 handjes aardbeien toe aan de shaker. Vul de shaker tot 3/4 vol met geschaafd ijs.
Shake it baby! Schud de shaker hard tot er een mooie vloeibare cocktail ontstaat.

Gebruik je een blender? In dit geval krijg je iets meer een 'frozen' Strawberry Daiquiry. Je voegt dan alle ingredienten samen en blend het geheel net zo lang tot er een dikkere, vloeibare cocktail ontstaat.

Cheers!

3.

Geen alcohol? Vervang dan de rum voor 40ml ananassap!

Recept delen:

Ingrediënten

TOP

Winkelmand 0

WISHLIST

Login

Create an account

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!

BEn jij 18 jaar of ouder?