Blood orange Paloma

Toch iets te risky voor je? No worries! Deze Paloma is ook heel makkelijk te maken met de 'gewone' sinaasappel, mandarijnen of mineola's!

Aan de slag

Het is citrus season en dat betekent dat wij recepten hebben met veel citrus vruchten! Deze blood orange Paloma is verfrissend, fruitig en heeft weinig calorieën. Geen zin of tijd om uren in de keuken te staan om je gasten te imponeren? Geen probleem! De Paloma staat in een hand omdraai op tafel. En het imponeren gebeurt met de shaker in dit geval. Bloedsinaasappels zijn iets minder zoet maar juist bekend om haar fris-zure smaak.

Toch iets te risky voor je? No worries! Deze Paloma is ook heel makkelijk te maken met de ‘gewone’ sinaasappel, mandarijnen of mineola’s!

1.

Zet de glazen op het dienblad. Voor de mooiste look, serveer je deze Paloma's in een tumbler glas. Vul het glas voor 3/4 met crushed ijs.

2.

Voeg een paar ijsblokjes toe aan een shaker. Voeg per glas het volgende toe aan de shaker: 60ml tequila, 60ml bloedsinaasappelsap, het sap van een halve limoen en 2 eetlepels honing.

Shake it baby! Shake hard en snel voor het beste resultaat.

3.

Schenk het geheel in het glas en top af met een schijfje (bloed)sinaasappel of een takje rozemarijn.

Cheers!

Recept delen:

Ingrediënten

  • Tequila (bijvoorbeeld van Tecan)
  • Grapefruit
  • Bloedsinaasappel
  • Limoen
  • Honing
  • Bruiswater
TOP
Winkelmand 0

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!

BEn jij 18 jaar of ouder?

Je bevestigt hierbij dat je 18 jaar of ouder bent en dat je de voorwaarden en privacyverklaring hebt gelezen en accepteert.

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!