Velvet Batida

Deze variant op de Disaronno wordt gemaakt met echte Hollandse melk van Campina, wat zorgt voor een 'zijdezachte' smaak.

Aan de slag

Een nieuwe winterse cocktail gemaakt met Disaronno Velvet! Liefhebber van de creme likeuren? Dan is deze zeker wat voor jou!
Disaronno kennen we natuurlijk allemaal van haar krachtige amandelsmaak. Trouwens niet te verwarren met een amaretto, want een amaretto wordt alleen gemaakt van amandel en Disaronno kent ook sporen van de pit van perziken, waardoor het officieel geen amaretto is.
Deze variant op de Disaronno wordt gemaakt met echte Hollandse melk van Campina, wat zorgt voor een ‘zijdezachte’ smaak. Weten we ook gelijk waar de naam vandaan komt.
De mix met kokosnoot is daarom dus ook niet zo heel gek. Je waant je meteen in een tropisch oord met een Pina Colada in je hand. Wij serveren deze cocktail in een Martini glas op een pootje. Perfect voor een dessert!

1.

Zet de glazen op een dienblad, wij kiezen in dit geval voor een Martini glas.

2.

Voeg een grote bol ijs toe aan het glas. Vervolgens kan je 50ml Disaronno Velvet in het glas schenken en 50ml kokoswater.

Cheers!

Recept delen:

Ingrediënten

TOP

Winkelmand 0

WISHLIST

Login

Create an account

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacybeleid.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!

BEn jij 18 jaar of ouder?