Velvet Batida

Deze variant op de Disaronno wordt gemaakt met echte Hollandse melk van Campina, wat zorgt voor een 'zijdezachte' smaak.

Aan de slag

Een nieuwe winterse cocktail gemaakt met Disaronno Velvet! Liefhebber van de creme likeuren? Dan is deze zeker wat voor jou!
Disaronno kennen we natuurlijk allemaal van haar krachtige amandelsmaak. Trouwens niet te verwarren met een amaretto, want een amaretto wordt alleen gemaakt van amandel en Disaronno kent ook sporen van de pit van perziken, waardoor het officieel geen amaretto is.
Deze variant op de Disaronno wordt gemaakt met echte Hollandse melk van Campina, wat zorgt voor een ‘zijdezachte’ smaak. Weten we ook gelijk waar de naam vandaan komt.
De mix met kokosnoot is daarom dus ook niet zo heel gek. Je waant je meteen in een tropisch oord met een Pina Colada in je hand. Wij serveren deze cocktail in een Martini glas op een pootje. Perfect voor een dessert!

1.

Zet de glazen op een dienblad, wij kiezen in dit geval voor een Martini glas.

2.

Voeg een grote bol ijs toe aan het glas. Vervolgens kan je 50ml Disaronno Velvet in het glas schenken en 50ml kokoswater.

Cheers!

Recept delen:

Ingrediënten

  • Disaronno Velvet
  • Kokosnoot water
TOP
Winkelmand 0

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!

BEn jij 18 jaar of ouder?

Je bevestigt hierbij dat je 18 jaar of ouder bent en dat je de voorwaarden en privacyverklaring hebt gelezen en accepteert.

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!