Een heerlijke Spaanse Sangria is natuurlijk niet alleen lekker in de zomer maar kan ook gemaakt worden met een winterse twist! Ontdek deze Winterse Sangria met de lekkerste kruiden en specerijen!

Aan de slag
1.
Zet de glazen op een dienblad.
2.
Giet de rode wijn, Sprite en Spa rood in een karaf.
3.
Knijp er het sap van twee sinaasappels bij en roer alles goed door.
4.
Snij 1 sinaasappel en twee limoenen in plakjes en voeg deze toe aan het karaf. Vervolgens kan de kaneel en het steranijs worden toegevoegd.
5.
Vul het karaf verder aan met ijsblokjes. Voeg eventueel een takje rozemarijn en wat tijm toe.
6.
Je kan de winterse Sangria meteen drinken maar lekkerder is om de karaf een paar uur in de koelkas te zetten. Serveer tip: voeg een paar schijfjes appel toe voor een winterse look!
Recept delen:
Ingrediënten
- Zoete rode wijn
- Sprite
- Bruiswater
- Sinaasappel
- Limoen
- Steranijs
- Kaneelstokjes
- Rozemarijn
- Tijm