Gin & Tonic Cinnamon & Pear

Een GT is al jaren een van de meest bestelde drankjes in de horeca en wij snappen heel goed waarom: eindeloos te variëren, zo op tafel & makkelijk te drinken. 

Aan de slag

Winter is coming! En wij bereiden je voor met het maken van heerlijke cocktails met warme ingrediënten. Wij denken meteen aan kaneel & peer.

Een GT is al jaren een van de meest bestelde drankjes in de horeca en wij snappen heel goed waarom: eindeloos te variëren, zo op tafel & makkelijk te drinken.

1.

Zet de glazen op tafel. Wij gebruiken de grote Gin Tonic glazen voor het beste effect. Vul het glas voor 3/4 met ijs (hoe groter de blokken, hoe beter!).

Wist je dat door het glas te vullen met veel ijs, je cocktail juist minder waterig wordt? Het ijs houdt elkaar namelijk koud, waardoor het minder snel smelt.

2.

Voeg aan elk glas 50ml gin toe. Vervolgens kan je er 150ml tonic bij schenken.

3.

Top het glas af met een dun plakje peer en een kaneel stokje.

Cheers!

Recept delen:

Ingrediënten

  • Een kruidige gin (bijvoorbeeld Bobby’s of the Botanist)
  • Premium Tonic (zoals een London Essence of Fever Tree)
  • Peer
  • Kaneelstokjes
TOP
Winkelmand 0

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!
[wc_mailchimp_subscribe_discount]

BEn jij 18 jaar of ouder?

Je bevestigt hierbij dat je 18 jaar of ouder bent en dat je de voorwaarden en privacyverklaring hebt gelezen en accepteert.

Come and join us

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op jouw volgende bestelling!
[wc_mailchimp_subscribe_discount]